Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

5 jednostavnih saveta za dizajn enterijera Vašeg doma

Posted on October 15 2015

Vaš dom odražava Vaš stil, ličnost i način života na otvoren način. Zato je bitno na pravi način osmisliti dizajn Vašeg doma. Sa lakim i jednostavnim savetima za dizajn enterijera, lako možete Vaš dom dizajnirati i ukrasiti na moderan i elegantan način. Evo nekoliko jednostavnih savet za Vaš dizajn enterijera, koji će Vašem domu dati prijatan, svež i potpuno drugačiji izgled.

1. Prikladna šema boja

Kada je u pitanju ukrašavanje enterijera, pravilna šema boja igra ključnu ulogu u jačanju atmosfere u Vašem domu. Pošto boje imaju izražen efekat na našu percepciju, veoma je važno da šema boja, za koju se odlučujete, obezbeđuje ugodan i privlačan izgled Vašem domu. Na primer, izbegavajte korišćenje svetlih boja za spavaću sobu, kao i živopisnih šara, jer će remetiti Vaš san. Odaberite tople, neutralne i pastelne šeme, koje će najviše odgovarati Vašoj spavaćoj sobi.

2. Podne obloge

Podovi igraju nezamenljivu ulogu u poboljšanju Vašeg dizajna enterijera. Korišćenje toplih podnih obloga, poput tepiha i drveta će doneti lepu promenu u Vašoj spavaćoj sobi. Isto tako možete izabrati keramičke pločice, vinil, laminat, mermer i još mnogo toga, što će ulepšati Vašu kuhinju i kupatilo.

3. Zidni dekor

Zidna dekoracija će Vašem domu obezbediti jedinstven i sjajan izgled. Šarene zidne obloge, stilske pozadine i neke privlačne slike ne samo da će obezbediti jedinstven pečat Vašem domu., već će stvoriti i sjajan unutrašnji ambijent.

4. Renoviranje kuhinje

Kako je kuhinja jedna od najvažnijih i prometnih prostorija, tako treba da bude osmišljena na pravilan i odgovarajući način. Na tržištu su na raspolaganju neiscrpni različiti trendovi kuhinjskih dizajna, tako da sigurno možete pronaći nešto što odgovara Vašem dizajnu enterijera.

5. Oprema za kupatilo

Kupatilo je takođe značajan deo Vašeg doma, koji zahteva dodatnu pažnju i čistoću. Moderne tuš kabine, lavaboi i kade mogu kupatilu da daju inovativan izgled.

Sa ovim savetima za dizajn enterijera možete svoj dom pretvoriti u prijatno i luksuzno mesto. Traženje pomoći od dizajnera enterijera je mudra odluka. Dizajner će Vam dati još neke korisne savete za Vaš enterijer, koji će dodatno pojačati auru Vašeg doma.

SUMMARY: Svaki dom treba da oslikava stil, ličnost i način života onoga ko u njemu živi. Stoga je bitno na pravi način osmisliti, kako dizajn eksterijera, tako i dizajn enterijera doma.

5 jednostavnih saveta za dizajn enterijera Vašeg doma
Comment on this post