Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Saveti za šminkanje malih očiju

Posted on August 2 2016

Saveti za šminkanje malih očiju

Ljudi, koji imaju male oči mogu izgled izbalansirati šminkom, kako bi im oči izgledale veće. Ne znaju svi ljudi magične efekte šminke. Lice sa malim očima može da izgleda lepo i atraktivno uz pomoć nekoliko saveta za profesionalno šminkanje. Evo nekoliko saveta koji se koriste pri profesionalnom šminkanju.

Učinite male oči većim
Žene sa malim očima treba da koriste pastelnu senki za oči i nanesu je na kapak. Upotreba srednje tonirane senke za oči takođe će pomoći sa oči izgledaju veće uz primenu hajlajtera ispod obrva. Šminkeri preporučuju za manje oči ajlajner i crnu maskaru.

Dodatni savet za maskaru za veće oči
Pre svega uvijte trepavice, a zatim nanesite sloj crne maskare. Primenom dva dodatna sloja dobićete željeni izgled.

Dodatni savet za ajlajner za vizuelno veće oči
Ajlajner može da zameni maskaru. Meka boja može da se koristi za liniju kapka, gornjeg i donjeg. Nanošenjem od unutrašnjeg do spoljašnjeg ugla, blago izvijene linije, očima možete dati lep izgled. Nikad ne koristite guste crne linije.

Saveti za senku za veće oči
One žene koje žele da koriste senke za oči, moraju da ograniče boje na tri nijanse. To ulepšava izgled manjih očiju, te je potrebno koristiti “najlakšu” boju, jer će otvoriti oči. Nanesite je nežno od unutrašnjeg ugla oka do sredine, što će očima dati “širi” izgled.

Možete dodati malo dubine, tako što ćete naneti srednju nijansu na nabor kapka, a zatim posvetliti dobro. Možete koristiti druge intenzivne boje, koje će očima dati živost.

Važnije je da koristite kozmetiku bezbedno. Ako Vam je potrebna pomoć, potražite je od nekog ko ima iskustvo u nanošenju senke, ajlajnera i maskare, a mogu Vas naučiti da to pažljivo i efikasno radite sami.

Sada znate kako da koristite šminku za male oči, a možete naučiti druge kako to mogu raditi.

SUMMARY: Sa dobrom šminkom i odličnom tehnikom šminkanja vrlo jednostavno mogu da se prikriju i isprave brojni nedostaci, kao na primer male oči.

Comment on this post